Het merk ‘Tabby Tijger’

Huistijger Thuis is trotse partner van Tabby Tijger. Tabby Tijger biedt een geweldig assortiment hengels en toebehoren, speelgoed en geurverrijking. De eerste producten zijn inmiddels opgenomen in de Huistijger Winkel en de komende maanden zal het assortiment alsmaar uitbreiden. De hoogste tijd dus om wat meer over het merk Tabby Tijger te vertellen!

Hengels voor jouw kat

Geen berichten gevonden!

De hengels van Tabby Tijger zijn werkelijk fantastisch van kwaliteit. Een glasvezel ‘stok’ zorgt voor flexibiliteit en ondersteunt de zwiepende beweging. Zodoende biedt deze hengel een ultieme prikkeling van het jachtinstinct van jouw kat. 

Middels een eenvoudig bevestigingsmechanisme kan er makkelijk van hengelspeeltje gewisseld worden. Een siliconen hoesje zorgt ervoor dat er geen kattennageltjes in het bevestigingsclipje kunnen blijven haken. Omdat de hengel een ‘swivel’ heeft, kan het speelgoedje oneindig ronddraaien zonder dat het stevige polyamide koord in de war raakt. 

En wat misschien wel het meeste overtuigt als het om kwaliteit gaat: als je de hengel registreert, krijg je maar liefst 365 dagen garantie! Welk kattenspeelgoedmerk biedt dat nou aan?

'Aas' voor aan jouw kattenhengel

Er is een grote keuze aan ‘aas’ voor aan de hengel. Stuk voor stuk handgemaakte speelgoedjes die aan de hengel bevestigd kunnen worden. Tabby Tijger maakt veel gebruik van natuurlijke materialen zoals veren, vachtjes (haren) en leer.

De veren en haren worden enkel verkregen door de natuurlijke rui. Hierdoor zijn ze cruelty free; er worden geen dieren mishandeld, geplukt of ontwold. Ook gebruiken ze nauwelijks kleurstoffen en áls ze die gebruiken, is dat op plantaardige basis – dus zonder zware metalen en andere giftige bestanddelen. Het leer wordt verkregen als bijproduct van de slacht. Er worden dus geen dieren gedood ten gunste van het produceren van deze speelgoedjes.

 Overigens zijn de natuurlijke producten afkomstig uit Europa of Amerika om kwaliteit te garanderen. Zo komen de fazantveren van een boerderij in Noord-Brabant. Ook verbindt Tabby Tijger zich aan de Convention on the Conservation of European Wildlife and Natural Habitats. 

Geen berichten gevonden!

Onweerstaanbare speeltjes

Geen berichten gevonden!

Naast het ‘aas’ voor aan de hengel, biedt Tabby Tijger een breed assortiment speelgoed. Ook hier worden veren, haar en leer in verwerkt. Soms aangevuld met sisal of kurk, beiden hernieuwbare grondstoffen afkomstig van planten/bomen. Voor de speeltjes gelden dezelfde standaarden en kwaliteitseisen als voor het aas voor aan de hengel. 

Deze speeltjes kunnen niet aan de hengel bevestigd worden, maar ze zijn als ‘los’ speeltje te gebruiken. Ook kun je de speeltjes aanbieden als ‘beloning’ na het spelen met de hengel. Er zijn zelfs speciale beloningsveren beschikbaar, zodat jouw kat zich nog lekker even kan uitleven op de gevangen prooi!

Geurverrijking prikkelt het jachtinstinct

Tabby Tijger biedt onder eigen vlag de NipNaps aan. Dit zijn valeriaanwortel, catnip en matatabi. In sommige speeltjes worden deze verwerkt, maar je kunt de NipNaps ook puur verkrijgen in een glazen potje. Een glazen verpakking betekent dat de geur van het product ook op termijn niet zal vermengen met de geur van de verpakking. De glazen potjes zijn makkelijk hersluitbaar en het meegeleverde houten lepeltje zorgt voor een eenvoudige dosering. 

De valeriaanwortel, catnip en matatabi worden organisch gekweekt. Er worden geen chemicaliën gebruikt, enkel gedroogde kippenmest om de biologische activiteit in de bodem te verhogen.

Kortom...

Kortom, Tabby Tijger is een echt kwaliteitsmerk met oog voor dierenwelzijn en milieu. Desondanks is het assortiment vriendelijk geprijsd.

Bij onze katten is Tabby Tijger favoriet. Heel wat moederpoezen hebben gesleept met het Ping-Pong haasje om dit als ‘prooi’ naar hun kittens te brengen. Met het vuurballetje is inmiddels zó ontzettend veel geknuffeld dat het bontje geen piekharen meer heeft en we hebben de gekste bokkensprongen gezien tijdens het jagen met de hengel. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar heel wat uren intensief mee gespeeld is door menig kat en kitten hier in huis.

Tip!!

Waar ga jij jouw huistijger mee verwennen? Neem een kijkje in de winkel voor nog meer inspiratie!

Uiteraard kun je ook contact met me opnemen voor advies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven