Logo Kattenvoeding

Huistijger Kattenvoeding

Jij wil het beste voor jouw kat, dus je wil ook het beste voer voor jouw kat. Maar wat is nou het beste voer? Als voedingscoach voor katten ben je bij mij aan het juiste adres voor onafhankelijk voeradvies op maat!

Op deze pagina lees je wat ik voor jou en jouw kat kan betekenen, hoe ik te werk ga en wat de tarieven zijn voor het voedingsadvies. 

Schroom niet om contact op te nemen wanneer je vragen hebt over het aanbod, ik help je graag!

Website Huistijger Kattenvoeding

Onafhankelijk voedingscoach voor katten

Om voedingscoach voor katten te worden, heb ik een intensieve opleiding gevolgd. Het resultaat is dat ik wetenschappelijk gefundeerd onafhankelijk voedingsadvies kan geven. Dit advies betreft maatwerk en mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering.

Onafhankelijk

Omdat ik niet verbonden ben aan een fabrikant van kattenvoeding, krijg je van mij een onafhankelijk voedingsadvies. Hierdoor kan ik je verschillende opties aanbieden die perfect aansluiten op de behoefte van jouw kat.

Maatwerk

Heeft jouw kat bepaalde allergieën of aandoeningen, mag hij wat afvallen of houdt hij niet van een bepaalde smaak? Elke kat is anders en mijn voedingsadvies wordt aangepast op jouw individuele kat. 

Persoonlijk

Natuurlijk heb jij zelf ook wensen, bijvoorbeeld omdat je graag bij een bepaalde winkel koopt of vanwege je budget. Ook hier houd ik rekening mee. Daarnaast houden we online en per mail contact vanaf de intake tot en met de nazorg. 

Werkwijze

Kies je voor de optie ‘instap’? Dan is de werkwijze iets afwijkend ten opzichte van de begeleidingspakketten. Je neemt contact met me op en na betaling van de factuur stuur ik je een vragenlijst. Na het insturen van de vragenlijst krijg je binnen vijf werkdagen het voerrapport per mail toegestuurd.

Wil je op basis van het voerrapport met behulp van mijn begeleiding aan de slag? Dan wordt € 29,00 in mindering gebracht op de kosten van het gekozen pakket.

Voor de pakketten ‘basis’, ‘uitgebreid’ en ‘intensief’ is de werkwijze als volgt:

Contact

Je neemt contact met me op omdat je behoefte hebt aan onafhankelijk voedingsadvies op maat voor jouw kat. Je weet al welk pakket je nodig hebt, of misschien wil je hier nog even overleggen. We spreken af of je ineens of in termijnen betaalt en ik stuur je een factuur. 

Intake

Na het betalen van de factuur stuur ik je een vragenlijst. De ingevulde vragenlijst stuur je aan mij terug en we maken in overleg een afspraak voor het online intake-gesprek. Tijdens dit gesprek ga ik dieper in op jouw wensen en verwachtingen.

Voerrapport en voeradvies

Na de intake ga ik aan de slag. Ik zet jouw wensen en de behoefte van jouw kat op een rijtje. Vervolgens analyseer ik de huidige voeding en ga op zoek naar voedingen die aansluiten bij jouw situatie en die van jouw kat. Je krijgt een uitgebreid voerrapport waarin ik in heldere taal uitleg wat de beste match is qua voeding met 3 tot 5 voeropties zodat er altijd iets tussen zit dat jouw kat zal lusten.

Nazorg

De nazorgperiode is afhankelijk van het gekozen traject. Je kunt in deze periode per mail contact opnemen voor het stellen van al jouw vragen. Bij het uitgebreide en intensieve traject hebben we ook nog online contact. Tijdens deze contactmomenten hebben we uitgebreid de tijd om de voedingen en het effect daarvan op jouw kat te evalueren. 

Tarieven

Alle adviezen betreffen maatwerk, zowel voor jouzelf als voor jouw kat. Hieronder staan drie trajecten waar je uit kunt kiezen. Neem bij twijfel gerust even contact met me op!

Instap

Snelle check

› Analyse van de huidige voeding

› Pluspunten

› Verbeterpunten 

Inclusief

→ Voerrapport met aandachtspunten op basis van huidige voeding

→ Samen verder aan de slag? Jouw investering wordt in mindering gebracht op het te kiezen pakket

Basis

Is het huidige voer passend?

› Voor kittens

› Na castratie

› Voor de gezonde volwassen kat

Inclusief

→ 1 x online gesprek

→ Voerrapport inclusief voeradvies

→ Twee weken nazorg per mail

Uitgebreid

Zijn er bijzonderheden?

› Licht overgewicht

› Diabetes of blaasgruis

› Senioren (12+)

Inclusief

→ 2 x online gesprek

→ Voerrapport inclusief voeradvies

→ Twee maanden nazorg per mail

Intensief

Intensief traject nodig?

› Flink overgewicht

› Jeuk,  allergieën of chronische diarree

› Combinatie van problemen

Inclusief

→ 4 x online gesprek

→ Voerrapport inclusief voeradvies

→ Vier maanden nazorg per mail

Goed om te weten

De beste kattenvoeding...

Er is niet één beste kattenvoeding, want elke kat is uniek! De beste voeding voor jouw kat is voeding die jouw kat smakelijk vindt en die ervoor zorgt dat jouw kat op korte én lange termijn een gezond leven heeft. 

Huistijger Kattentrimmer
Winkelwagen
Scroll naar boven