Huistijger Kattentrimmer

Huistijger Kattentrimmer

Al doe je nog zo je best, het kan gebeuren dat jouw kat last krijgt van klitten of viltvorming. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het verwijderen van die klitten of heb je behoefte aan advies? Huistijger Kattentrimmer helpt je graag!

Trimsalon voor jouw kat gewoon bij jou thuis!

Als kattentrimmer werk ik mobiel. Dat betekent dat ik jouw kat bij jou thuis kom trimmen. De trimsalon komt dus gewoon naar jou toe! Het voordeel is dat jouw kat niet in het reismandje hoeft en gewoon lekker thuis kan blijven. Dat is voor mij als trimmer een echte uitdaging, want een kat voelt zich heer en meester in zijn eigen territorium! Daarom trek ik alles uit de kast om jouw kat gerust te stellen en hem te verleiden voor de ultieme trimbehandeling.

Werkgebied

Omdat ik mobiel werk, is mijn werkgebied vrij groot. Mijn werkgebied ligt grofweg tussen Den Bosch Breda, Tilburg en het land van Heusden en Altena. Twijfel je of jouw adres binnen het werkgebied valt? Stuur een appje, mail of bel gerust even zodat we kunnen overleggen. Ik denk graag met je mee!

Katvriendelijke en vachtbesparende werkwijze

Ik werk katvriendelijk, huidvriendelijk en vooral katvriendelijk. Dit wordt ook wel niet-invasief genoemd. Scheren gebeurt alleen als het echt niet anders kan, bijvoorbeeld bij klitten en vilt en dat wordt dan enkel lokaal weggeschoren. Ook gebruik ik geen dwangmiddelen of gereedschappen die de huid beschadigen. Je krijgt bij elke trimbehandeling advies om de vacht van jouw kat zo goed mogelijk zelf te onderhouden.

Katvriendelijk

Ik werk mét de kat; de kat krijgt de ruimte waar nodig en het stressniveau wordt in de gaten gehouden. De kat zit tijdens de behandeling los op de trimtafel of het trimkussen. Het trimkussen biedt ondersteuning en houvast. Het uitgangspunt is altijd dat de trimbehandeling een positieve ervaring wordt voor jouw kat.

Vachtvriendelijk

Ik maak gebruik van de juiste gereedschappen om de vacht niet te beschadigen. Met een wijdgetande combikam of slickerborstel wordt de vacht losjes doorgekamd en worden beginnende klitjes verwijderd. Er wordt dus alleen geschoren als het echt niet anders kan.

Huidvriendelijk

Een kat heeft zijn vacht nodig als bescherming van de huid. Daarom worden probleemgebieden alleen lokaal geschoren en ga ik daarbij vachtbesparend te werk. Uitzonderingen hierop zijn katten die hun eigen vacht om medische redenen niet goed zelf kunnen onderhouden. In overleg kan gekozen worden voor het inkorten van de vacht op moeilijk bereikbare plekken. Kort is beter voor de huid dan kaal!

Een niet-invasieve werkwijze betekent ook dat...

Tarieven

Ik werk mobiel en behandel jouw kat bij jou thuis. Dit betekent dat de kat geen stress van het reizen hoeft te hebben en fijn in zijn eigen omgeving kan blijven. Eigenlijk komt de trimsalon dus naar jou toe in plaats van andersom! Hieronder staan de tarieven per type behandeling.

Advies

Advies nodig?

› Advies op maat voor jouw kat

› Advies over materiaal- en productkeuze

› Advies over correct gebruik materiaal

› Advies over toepassing product(en)

Standaard

Reguliere trimbehandeling

› Uitgebreide klittencontrole

› Eventuele klitten lokaal scheren

› Doorkammen van de vacht

› Advies op maat

Intensief

Bij (ernstige) vervilting

› Uitgebreide klittencontrole

› Klitten en vervilting lokaal scheren

› Doorkammen van de vacht

› Advies op maat

Tarieven zijn exclusief reiskosten van € 0,25 per kilometer enkele reis

Goed om te weten

Tip!!

Voor kittens tot maximaal 10 maanden oud is er ook een speciaal aanbod: ‘kennismaking vachtverzorging’. Jouw kitten maakt kennis met professionele vachtverzorging, jij krijgt advies over het toepassen van materialen en hoe je jouw kitten het beste kunt helpen met zijn vacht. Ook krijg je de basisset vachtverzorging, bestaande uit een slickerborstel, een combikam en een microvezeldoekje. Dit alles voor de belachelijk lage prijs van € 27,50 (exclusief reiskosten), omdat ik het mega belangrijk vind dat jij met jouw kitten een goede start kunt maken. 

Klantervaringen Huistijger Kattentrimmer

Huistijger Kattentrimmer heeft al heel wat tevreden klanten. Hieronder een greep uit de reviews die ook te vinden zijn op Google of op de Facebookpagina van Huistijger Thuis. Klik op een afbeelding om de review rustig te kunnen lezen.

Meer lezen over de trimbehandeling en vachtverzorging voor katten?

Ik schrijf regelmatig een blogje over de vachtverzorging van katten, hieronder zie je een greep uit deze blogs. Meer informatie over het verloop van een trimbehandeling kun je hier vinden.

Huistijger Kattentrimmer
Winkelwagen
Scroll naar boven