Back in Business!

Huistijger Kattenoppas is terug van weggeweest

Huistijger Kattenoppas… en méér!

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover: Huistijger Kattenoppas is (weer) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Begin januari hakte ik de knoop door om het oppaswerk weer op te pakken en ik heb me toen direct aangemeld bij de KvK. Om de inschrijving te voltooien moet je fysiek naar het kantoor toe. Omdat ze pas op 10 februari de eerste mogelijkheid hadden om een afspraak te plannen, is de officiële inschrijving dus afgelopen vrijdag voltooid.

In deze blog lees je over de nieuwe naam, de vernieuwde huisstijl, duurzame plannen en het voornemen om regelmatig blogs te gaan plaatsen.

Huistijger Thuis

De inschrijving bij de Kamer van Koophandel is iets anders verlopen dan ik in januari had voorzien. Ik heb namelijk ondertussen heel veel plannen voor de toekomst gemaakt! Daarom heb ik de naam ‘Huistijger Thuis’ als bedrijfsnaam laten inschrijven, met ‘Huistijger Kattenoppas’ als handelsnaam onder Huistijger Thuis.

Onder Huistijger Thuis valt ook ‘Huistijger Kattentrimmer’, want na lang wikken en wegen heb ik besloten om binnenkort ook het trimmen weer op te gaan pakken!

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. De groene huistijger staat voor de diensten die Huistijger Thuis aanbiedt. Nu zijn dat alleen nog Huistijger Kattenoppas en binnenkort Huistijger Kattentrimmer, maar later dit voorjaar volgt nog een derde dienst en wie weet volgend jaar nog een vierde! De blauwe huistijger staat voor de webshop die ik hopelijk later deze maand nog ga openen. De roze huistijger staat voor inspiratie die ik wil gaan delen. In eerste instantie zal dat via blogs gaan gebeuren, maar ik heb nog hele toffe plannen. De tijd zal het leren of ik die kan gaan waarmaken. Ik houd het dus nog even spannend 😉

Huistijger Thuis - kattenoppas, kattentrimmer, kattenvoeding, kattengedrag

Huisstijl opgefrist

Ondertussen heb ik niet stilgezeten. Ik heb goed nagedacht over hoe ik met Huistijger Thuis/Huistijger Kattenoppas anno 2023 aan de slag wil gaan. Zo heb ik de huisstijl flink opgefrist door toevoeging van nieuwe kleuren en een extra lettertype. 

Nieuwe kleuren toevoegen lijkt misschien heel makkelijk, maar dat is het (voor mij) niet! Ik me heb hiervoor verdiept in de opbouw van kleurenpaletten en vervolgens ben ik flink aan het testen gegaan. Ik heb diverse afbeeldingen gemaakt waarbij de hoofdkleur (die ik voor het gemak even ‘huistijgergroen’ noem) steeds moest combineren met een andere kleur, maar ook de andere kleuren moesten onderling matchen. 

Ook wilde ik een wat ‘speelser’ lettertype naast het lettertype voor de hoofdtekst. Tegelijkertijd wilde ik dat het lettertype voldoende rust uitstraalt, dus niet té speels waardoor het beeld te druk zou worden. 

Ik ben heel erg content met het resultaat, hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! Misschien heb je de kleuren al voorbij zien komen op social media?

Duurzame keuzes en plannen

Ik heb besloten dat ik zo duurzaam mogelijk wil ondernemen. Dat betekent duurzame keuzes maken waar dat kan of compenseren waar dat niet mogelijk is. Ik heb hiervoor veel onderzoek gedaan naar mogelijkheden voor het maken van duurzame keuzes. Binnenkort zal ik hierover een aparte blog schrijven.

Over blogs gesproken… zoals ik hierboven al schreef, ben ik van plan regelmatig een blogje te plaatsen. In de afgelopen vijf jaar heb ik dat ook regelmatig voor onze (inmiddels voormalige) cattery gedaan en daar kreeg ik zulke leuke reacties op dat ik dat nu zal gaan uitbreiden naar Huistijger Thuis. Ik heb al heel veel inspiratie voor korte, informatieve blogs over een breed scala aan onderwerpen. Katgerelateerd, uiteraard! Heb jij nog suggesties voor een blogonderwerp? Laat het me gerust even weten!

Nieuwe website in de maak

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Die is in de maak en komt hopelijk eind deze maand online. De website www.huistijgerkattenoppas.nl zal gewoon beschikbaar blijven. Wanneer de website online is, zal ik dat zeker even laten weten. EDIT: de nieuwe website is inmiddels online!

En nu… aan de slag!

Nu de inschrijving bij de KvK rond is, ben ik officieel Back in Business. Ik heb ontzettend veel zin om de draad weer op te pakken en heel veel huistijgers én hun baasjes gelukkig te maken met betrouwbare en deskundige verzorging aan huis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven